Ny internetleverantör och support!

Hej medlemmar i Stöcke IT!
Här kommer en presentation och information angående er nya internetleverantör.
Det känns personligen väldigt roligt att få chansen att drifta ett byanät som Stöcke IT’s. Som uppvuxen i byn har jag en väldigt nära koppling till nätet och samhället med omnejd. Jag känner ett enormt driv att nyttja mina kunskaper till allra högsta grad för att drifta och utveckla ert nät till sin fullaste potential.
Netero AB kommer att bli er nya internetleverantör och servicepartner. Netero kommer att drifta, hålla i supporten och även sköta service av nätet vid felande fiberkonverter eller fel som uppstår i nätet.
Kontaktuppgifter
Hemsida: https://netero.se | Öppet 24/7
E-Post: support@netero.se | Öppet 24/7
Telefon: 090 – 813 37 | Öppet vardagar 09-16
Skiftet av internetleverantör skedde: Måndagen 2021-01-18 mellan klockan: ~19:00 – 00:00
Om ni har några som helst funderingar, tveka inte att skriva en kommentar/skicka ett DM/maila på emil@netero.se